Darmowa dostawa
Za zakupy powyżej 390 zł dostawa gratis!
Darmowa dostawa ( KURIER CHŁODNIA 18 zŁ + TermoBox 36 zŁ mięso, wędliny, nabiał; ) już od 390,00 zł.
Polityka prywatności

W Polityce prywatności, dowiesz się na jakich zasadach zbieramy i przetwarzamy informacje na Twój temat na naszym portalu. Dotyczy w szczególności zagadnień związanych z obsługą plików cookies.

1. Portal www.pelnezdrowia.pl to miejsce, gdzie prezentowane są produkty do sprzedaży, które można zakupić poprzez dokonanie wyboru produktów i przesłanie uzupełnionego formularza zamówień. Portal zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.

2. Dzięki tekstowym plikom cookies, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika portalu, masz możliwość korzystania ze stron portalu. Zawierają one nazwę strony internetowej własnego pochodzenia, numer i czas przechowywania na urządzeniu z którego korzystasz.

3. Operatorem portalu i osobą, która zamieszcza pliki cookies i ma do nich dostęp jest Mariusz Błażejewski. 

4. Administratorem danych osobowych www.pelnezdrowia.pl, czyli osobą odpowiedzialną za bezpieczeństwo Twoich danych osobowych jest:

Mariusz Błażejewski Pełne Zdrowia
Ul. Dzierżonia 8
49-300 Brzeg
NIP: 7471730078
Regon: 368509313

5. Twoje dane osobowe przetwarzane będą w celach:

- realizacji złożonego zamówienia

- przypomnienia o odbiorze zamówienia

- otrzymywania informacji handlowych poprzez wiadomość e-mail oraz SMS

zgodnie z udzieloną Administratorowi zgodą.

6. Twoje dane osobowe mogą być udostępnione partnerom zewnętrznym w związku z realizacją umowy sprzedaży/reklamacji, takim jak firmy kurierskie. 

5.    Operator portalu wykorzystuje pliki (cookies) aby dopasować i wyświetlić stronę internetową według Twoich indywidualnych preferencji.

6. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki, żeby zablokować pliki cookies lub za każdym razem uzyskiwać informację gdy będą umieszczane na Twoim urządzeniu. Możesz także kontrolować ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

7. Zmiany ustawień w przeglądarce mogą ograniczyć dostęp do korzystania z wszystkich funkcji strony internetowej portalu.

8. Wszelkie dane osobowe przetwarzane są przez Administratora zgodnie z przepisami powszechnie obowiązującego prawa, w szczególności z przepisami rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L.2016.119.1) oraz ustawy z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.2018.1000).

9. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest: "umowa sprzedaży lub działania podejmowane na żądanie Kupującego, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO), ciążący na Sprzedawcy obowiązek prawny związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c) oraz prawnie uzasadniony interes Sprzedawcy, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)."

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl